2 Ιουν 2012

πώς η τηλεόραση και η διαστρέβλωση του νόμου κάνουν τα παιδιά ομοφυλόφιλα

1. είναι γνωστό τοις πάσι ότι οι άνθρωποι γίνονται ομοφυλόφιλοι επειδή τους το επιβάλλει η τηλεόραση. 

το παιδί σου τρώει την προπαγάνδα και τα ψέμματα των ταινιών και των τηλεοπτικών σειρών, στις οποίες βλέπει τους gay να ζουν σα κανονικοί άνθρωποι ανάμεσα στους υπόλοιπους, τους βλέπει να έχουν τα καθημερινά προβλήματα που έχει όλος ο κόσμος και έτσι περνάει ύπουλα στο μυαλό του η σκέψη ότι ότι ίσως οι gay να μην είναι δαίμονες που θέλουνε να καταστρέψουν την ανθρωπότητα. 

κάθεται το παιδί σου να δει τηλεόραση, παρακολουθεί τις μεσημεριανές εκπομπές και αποφασίζει ότι θέλει να γίνει σαν τον gay πανελίστα της εκπομπής και να σχολιάζει τα φορέματα της Άννας Βίσση και το καινούριο τραγούδι του Γιώργου Τσαλίκη.

έχουν δίκιο οι γονείς και οι όποιοι άλλοι να λένε ότι τα παιδιά γίνονται ομοφυλόφιλα εξαιτίας της τηλεόρασης. σε ολόκληρη την πορεία της ανθρωπότητας η τηλεόραση επιβάλλει την ομοφυλοφιλία στα παιδιά. πριν από περίπου 1000 χρόνια γινόταν το ίδιο πράγμα με τις μεσημεριανές εκπομπές και τους gay που προωθούσαν εκείνο τον καιρό. γύρω στο 3000 π.Χ. οι αρχαίες τηλεοπτικές εκπομπές της μεσημεριανής και βραδυνής ζώνης έβριθαν από ομοφυλόφιλους άντρες παρόλο που ο νόμος της εποχής εκείνης απαγόρευε την ομοφυλοφιλία. ακόμα πιο παλιά, η τηλεόραση ήταν το βασικό όργανο του κακού το οποίο ύπουλα διαστρέβλωνε τα μυαλά του κόσμου και έτσι οι πρωτόγονοι άνθρωποι άλλαζαν ξαφνικά αυτό που τους ερέθιζε, απορρίπτανε τις γυναίκες και αποφάσιζαν ότι πλέον θα ερεθίζονται από άντρες.


2. ετοιμάζεται, όμως, να εμφανιστεί και δεύτερος λόγος επάνω στη Γη για τον οποίο οι άνθρωποι γίνονται ομοφυλόφιλοι. πρόκειται για τη νομιμοποίηση των γάμων ομοφυλοφίλων. 

αε ρίξουμε πρώτα μια ματιά στα γεγονότα του παρελθόντος. πότε ξεκίνησαν στην Ελλάδα οι άνθρωποι να γίνονται straight; όταν νομιμοποιήθηκε στη χώρα ο γάμος μεταξύ γυναίκας και άντρα. από τη νομιμοποίηση και μετά, τα παιδιά αποφασίσανε ότι θέλουν κι εκείνα να γίνουν straight.

έτσι πρόκειται να συμβεί και τώρα. όταν σε μια χώρα ο νόμος επιτρέπει στους ομοφυλόφιλους να παντρεύονται μεταξύ τους, τότε η συνέπεια είναι να αποφασίσουν τα παιδιά να γίνουν κι εκείνα ομοφυλόφιλα. και ιδού η απόδειξη:



Δεν υπάρχουν σχόλια: